A REFUZAT SĂ O IA DE SOȚIE. Modul ȘOCANT în care a ales SĂ SE RĂZBUNE pe iubitul ei!

A REFUZAT SĂ O IA DE SOȚIE. Modul ȘOCANT în care a ales SĂ SE RĂZBUNE pe iubitul ei!

Trăiau împreună o frumoasă poveste de dragoste. Își iubea partenerul și abia aștepta să fie cerută de soție pentru a-și întemeia o familie fericită. Uneori, înnopta la el, însă, nicio clipă nu s-a gândit că cel pe care îl iubea atât de mult, avea obiceiuri bizare.

Într-o dimineață, când a rămas singură în locuință, Fatema s-a apucat să deretice prin casă. A găsit în locuința bărbatului mai multe înregistrări video în care apărea în ipostaze intime alături de iubitul ei, Ahmed, dar și clipuri în care bărbatul întreţinea relaţii intime cu alte femei.

Tânăra din Bangladesh a pus la cale un plan de răzbunare. I-a cerut, mai întâi, bărbatului să o ceară de soție, însă, cum acesta a refuzat-o, femeia a recurs la un gest extrem.

I-a pus 20 de somnifere în băutură, iar după ce Ahmed a golit paharul, i-a tăiat gâtul şi i-a deschis pieptul pentru a vedea cât de mare este inima bărbatului.

La proces, femeia a recunoscut în faţa judecătorului că l-a ucis pentru că a refuzat să se căsătorească şi că a filmat toate momentele lor de intimitate, fără ca ea să-și fi dat acordul.

Pentru crimă comisă, Fatema a fost condamnată, ea fiind prima femeie condamnată la moarte în  Bangladesh.

„Se întâmplă rar ca o femeie să fie condamnată la moarte în ţara noastră. Acest caz reprezintă o excepţie”, a declarat procurorul de caz.

Sursa: dailymail.co.uk

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.