BOMBA SEXY care A RENUNȚAT LA SILICOANE pentru A SE CĂLUGĂRI (GALERIE FOTO)

BOMBA SEXY care A RENUNȚAT LA SILICOANE pentru A SE CĂLUGĂRI (GALERIE FOTO)

A trăit până la 41 de ani o viață plină de lux, în care petrecerile și relațiile cu bărbați celebri erau la ordinea zilei. Purta rochii și pantofi semnați de designeri cunoscuți, se machia strident și umbla în anturaje selecte. Era sufletul petrecerilor și trăgea cocaină pe nas ori de câte ori participa la vreuna.

Acum, însă, și-a scos silicoanele și a renunțat la ținutele extravagante în schimbul straielor de călugăriță. Meditează 5 ore pe zi, iar bărbații sunt deja de domeniul trecutului pentru ea.

Sofia Hayat (41 de ani), pe jumătate britanică, pe jumătate indiană a fost crescută după reguli foarte stricte musulmane, alături de cei doi frați ai ei. A crescut și a devenit rebelă. A avut o carieră înfloritoare ca model. A fost chiar vedeta reality-show-ului „Neveste de fotbaliști”, perioadă în care și-a pus implanturi de silicon.

Și-a schimbat brusc modul de a trăi după ce a avut o epifanie. Într-o seară, după ce a băut renumitul ceai halucinogen Ayahuasca, adesea folosit de oamenii care își caută calea în viață, a decis să se călugărească.

„Fosta mea viață a fost minunată, dar o iubesc pe aceasta mai mult. Când mă uit la poze cu vechea eu încă zâmbesc. Simt că am fost menită să trec prin acea viață pentru a putea fi martoră la lumea reală. Dar acum, viața mea este ca o a doua venire. Scopul existenței mele acum este să elimin tot negativismul și să dezvălui adevărul existenței noastre”, povestește Sofia.

Sursa: mirror.co.uk

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.