A săpat o GROAPĂ URIAŞĂ în curte. AU ÎNCREMENIT când au văzut ce îndeasă în pământ (GALERIE FOTO)

A săpat o GROAPĂ URIAŞĂ în curte. AU ÎNCREMENIT când au văzut ce îndeasă în pământ (GALERIE FOTO)

Și-a așteptat concediul din această vară mai abitir ca niciodată, iar imediat ce a rămas acasă s-a și pus pe treabă. Nimeni nu știa ce a plănuit, iar de fiecare dată când era întrebat ce are de gând să facă, bărbatul evita să răspundă.

Zi de zi mergea în spatele casei, unde a săpat în câteva zile o groapă uriașă. Rând pe rând, familia și vecinii bărbatului mergeau pe micul șantier pentru a vedea cum merg lucrările.

După ce a finalizat de săpat groapa, bărbatul a cumpărat un container de pe internet. I-a înlocuit uşile duble cu una singură, mult mai rezistentă. Apoi, a luat o basculantă de pietriş şi a pus-o pe fundul gropii. La câteva zile, a închiriat o macara şi a aşezat containerul în groapă, având grijă să lase suficient spaţiu între pereţi şi container.

În faţa uşii a făcut o altă groapă în care a montat o pompă pentru evacuarea apei. Câteva zile mai târziu, a turnat o scară de beton care să permită ieşirea la suprafaţă. La nivelul scărilor a sudat două grinzi metalice, iar acoperişul a fost întărit cu grinzi de lemn masiv peste care a pus panouri metalice.

În dreptul scărilor a construit o „fereastră” din dale de beton. Au urmat gurile de aerisire, țevile şi apoi totul a fost „sigilat” cu o placă de beton. Câteva zile mai târziu, a îmbrăcat totul cu pământ.

A umplut încăperea cu cele-de-trebuinţă-în-caz-de-Apocalipsă, printre acestea numărându-se multe sticle de vin, după care și-a chemat familia și vecinii să le arate opera sa.

Degeaba i-au spus vecinii că a luat-o razna, bărbatul este convins că în cazul în care Apocalipsa se va abate asupra Pământului, el va fi salvat datorită proiectului său de concediu.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.