A SCĂPAT NEVĂTĂMAT în urma unui accident, dar A MURIT căzând într-o PRĂPASTIE. Povestea TRAGICĂ a unui ROMÂN plecat în străinătate pentru O VIAŢĂ MAI BUNĂ

A SCĂPAT NEVĂTĂMAT în urma unui accident, dar A MURIT căzând într-o PRĂPASTIE. Povestea TRAGICĂ a unui ROMÂN plecat în străinătate pentru O VIAŢĂ MAI BUNĂ

Un tânăr român care tocmai scăpase nevătămat dintr-un accident rutier produs pe o autostradă din Sicilia a căzut, câteva minute mai târziu, în prăpastia de la marginea autostrăzii, de la o înălţime de circa 30 de metri, murind pe loc.

Potrivit publicaţiei Corriere Quotidiano, accidentul a avut loc în cursul nopţii de marţi spre miercuri, la kilometrul 69 al Autostrăzii A19 Palermo – Catania, pe un segment în care este un viaduct, în apropierea localităţii Tremonzelli.

Românul, în vârstă de 30 de ani, conducea un autoturism marca BMW şi era împreună cu un prieten, tot român, când a lovit balustrada autostrăzii.

Cei doi au scăpat nevătămaţi din accidentul rutier, însă, câteva minute mai târziu, bărbatul, debusolat fiind după incident sau probabil pentru a se feri de alte vehicule care circulau cu viteză mare pe autostradă, s-a deplasat spre marginea drumului şi a căzut într-o prăpastie adâncă de 30 de metri.

Până în acest moment nu este clar dacă românul a sărit peste balustrada de protecţie sau dacă bariera metalică era ruptă din cauza accidentului provocat de el.

Pompierii au reuşit recuperarea cadavrului din prăpastie după patru ore.

Autorităţile italiene cercetează circumstanţele producerii incidentului.

tremonzelli-2

Sursa: corrierequotidiano.it

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.