A stat cu CADAVRUL soţului în dormitor TIMP DE UN AN. EXPLICAȚIA femeii este HALUCINANTĂ!

A stat cu CADAVRUL soţului în dormitor TIMP DE UN AN. EXPLICAȚIA femeii este HALUCINANTĂ!

Atât de mare să-i fi fost durerea după ce i-a murit soțul, încât să-i fi fost imposibil să se despartă de corpul său neînsuflețit?

Greu de imaginat în cazul unei femei de 69 de ani din Muroran (Japonia), care și-a închis soțul mort în dormitorul conjugal.

Yuko Yamaguchi a fost arestată săptămâna trecută după ce polițiștii au descoperit în casa sa, corpul aproape mumificat al soțului. Bărbatul a murit în luna februarie a anului trecut, la vârsta de 70 de ani, din cauza unui hematom intracranian. De atunci, femeia l-a ținut în dormitor.

La începutul anului, cea mai mare dintre fetele cuplului a venit în vizită şi a întrebat unde este tatăl ei. După ce mama i-a spus că tatăl ei a murit, iar trupul său se află în dormitor, fata a alertat imediat poliţia.

Criminaliștii sosiți în apartamentul celor doi situat în zona Bokoi Minamimachi din Muroran au găsit corpul mumificat al lui Hidekatsu Yamaguchi, soţul femeii. Aceasta a fost arestată pe loc sub acuzaţia că a abandonat un cadavru.

„Mi-am pierdut capul şi am tot amânat să raportez decesul aşa că l-am lăsat acolo”, a declarat femeia poliţiştilor.

Oamenii legii au aflat că văduvă a continuat să primească pensia soţului decedat şi cercetează acum dacă acesta a fost motivul pentru care femeia nu ar fi raportat decesul.

Sursa: newsonjapan.com

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.