Mai multe articole din rubrica "" ↑

A TRĂIT PE STRĂZI ani de zile. Până când a fost LUAT de niște oameni CU SUFLET MARE și spălat. Cum arată ACUM?! SCHIMBAREA este INCREDIBILĂ!

A TRĂIT PE STRĂZI ani de zile. Până când a fost LUAT de niște oameni CU SUFLET MARE și spălat. Cum arată ACUM?! SCHIMBAREA este INCREDIBILĂ!

Bărbatul din fotografie este Luciano Chuman și are o poveste de viață impresionantă. Soarta nu a fost foarte darnică cu el, astfel că, după o serie de evenimente tragice prin care a trecut, a fost aruncat în stradă, unde a trăit zeci de ani, cerșind, iar când noaptea se lăsa, era nevoit să doarmă pe unde apuca.

Nespălat şi neschimbat de ani de zile, omul ajunsese să arate ca o adevărată epavă. Totul până într-o zi, când a fost descoperit de o familie de localnici, cu suflet mare.

Impresionaţi de soarta lui, oamenii au decis să îl ajute. Astfel, l-au luat la ei acasă, l-au spălat, l-au bărbierit, l-au tuns şi i-au dat haine noi, iar rezultatul este fantastic: Luciano Chuman este acum de nerecunoscut.

batran al straziiLuciano Chuman

După gestul făcut de familia generoasă, pentru a nu ajunge înapoi în stradă, biserica locală s-a oferit să îl ajute pe bărbatul aflat acum la vârsta de 83 de ani. Astfel, bătrânul primeşte bani şi mâncare în fiecare zi, iar nopțile sunt mai senine pentru el, nemaifiind nevoit să-și caute culcuș.

Foto: mirror.co.uk

Loading...

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.