A treia strigare: Primăria tot mai speră că va reuși să treacă ștrandul în ograda Recons

A treia strigare: Primăria tot mai speră că va reuși să treacă ștrandul în ograda Recons

O nouă încercare (a treia la număr) de atribuire directă a Ștrandului „Neptun” către SC Recons SA este pregătită pentru sfârșitul acestei săptămâni, moment în care aleșii locali sunt convocați la vot într-o ședință ordinară a CLM.

Nu a fost cu noroc de două ori consecutiv, iar acum proiectul de hotărâre, cosmetizat pe alocuri dar având același scop precis, intră pentru a treia oară la vot în CLM. Este vorba despre controversatul proiect de hotărâre privind trecerea ștrandului în administrarea directă a Recons. Pentru ca intenția municipalității să se poată materializa printr-o hotărâre de consiliu local, proiectul care a stârnit până acum o serie de controverse atât între aleșii locali ai Puterii și cei ai Opoziției dar și între primarul Gheorghe Falcă și Leontin Aslău, reprezentant al asociației comercianților din zona ștrandului, este nevoie de două treimi din voturile consilierilor, fiind vorba despre patrimoniul municipiului.

Deși ușor modificat față de precedentele ședințe ale CLM, proiectul de hotărâre prin care municipalitatea încearcă, pentru a treia oară consecutiv în ultima perioadă, să scape de povara patrimoniului Ștrandului „Neptun” s-ar putea solda, din nou, cu un fiasco. Asta pentru că voci din interiorul Opoziției CLM susțin că nu vor vota nici vineri în favoarea trecerii ștrandului în administrarea Recons.

  1. incercarea lui Falke Gyorgy de a da strandul pe mana gastii PDL de la Recons e sortita esecului. nu toti sunt atat de prosti sa se lase manipulati de el asa ca va ramane iar batand pe buze

    Raspunde
  2. Galis a fost cumpărat ! Pe nimic !

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.