ABC-UL AFACERII TALE, cel mai important eveniment de business din Arad

ABC-UL AFACERII TALE, cel mai important eveniment de business din Arad

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Arad, împreună cu Asociația Arad24, BrainiAd Marketing și Business Point Event organizează, în 11 noiembrie 2015, ora 11, la Expo Arad, „ABC-UL AFACERII TALE” – cel mai puternic eveniment de business din județul Arad.

Vor fi prezenți antreprenori cu afaceri de succes, care participă anual la „Topul Firmelor” din județ, precum și partenerii cei mai activi în mediul de afaceri ai Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Arad, dar nu numai, ONG-uri care desfășoară proiecte antreprenoriale, bănci și multinaționale locale.

La eveniment sunt invitați speakeri renumiți, specialiști în public-speaking, marketing online, comunicare, management etc. Printre aceştia se numără: Bianca Dănila, expert în marketing online, Anabela Luca, online marketing specialist, Paul Ardeleanu, expert în public speaking, fondator al comunităţii Speakers Club, Lia Lucia Epure, expert şi doctor în PR şi Comunicare, Luminiţa Ţundrea, managing partner al casei de avocatură Ţundrea & Asociații din Timișoara, Adrian Bădescu, antreprenor timişorean în domeniul sănătăţii, Lorenzo Cristian, magician, singurul român membru al prestigiosului club The Magic Circle de la Londra, Paul Bărbulescu, arădeanul specialist în public speaking şi campion naţional Toastmasters.

Va fi o zi în care timpul de calitate va fi dat la schimb pentru cele mai noi informații din mediul de business, pentru a crea noi contacte și a găsi noi parteneri de afaceri, o zi cu rezultate maxime!

Mai multe detalii pe: www.ccia-arad.ro

 

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.