Mai multe articole din rubrica "" ↑

Abia urcat în barcă alături de USR, Cioloş invită la bord şi PNL! Reacţie dură a liberalilor: „La fel de arogant ca PSDragnea”

Abia urcat în barcă alături de USR, Cioloş invită la bord şi PNL! Reacţie dură a liberalilor: „La fel de arogant ca PSDragnea”

Dacian Cioloş, preşedintele PLUS, a surprins cu o declaraţie la Digi24, invitând PNL să li se alăture. Reacţie dură a liberalilor.

Referindu-se la alianţa formată alături de USR, care vizează o coagulare a opoziţiei, Dacian Cioloş a spus: „Se tot vorbește de unificarea opoziției, de coagularea opoziției. Noi am făcut acest pas. E bine-venit și PNL, în măsura în care va împărtași valorile, principiile, proiectul pe care îl punem pe masă”, a declarat liderul PLUS la Digi24.

El a subliniat că momentul demarării discuțiilor privind coagularea opoziției depinde doar de liderii liberali. „Când PNL va fi dispus să discutăm, vom discuta. Există discuții, să nu aibă cineva impresia ne întoarcem spatele”, a spus Cioloș.

La rândul său, liderul USR Dan Barna a afirmat că deja există o colaborare punctuală cu liberalii la nivel parlamentar.

PNL, despre Cioloş: „L-a păcălit pe Dan Barna”

De cealaltă parte, vicepreşedintele PNL Florin Roman l-a acuzat pe Dacian Cioloş că este „la fel de arogant ca PSDragnea, când atacă PNL”.

„Cred că unificarea forţelor anti-PSDragnea sub forma unei coaliţii este obligatorie pentru a scăpa ţara de ciuma roşie. Din acest motiv, nu văd nimic rău în logodna dintre USR şi partidul lui Cioloş. E treaba lor. Şi nu vreau să comentez chiar dacă, ca un om care cunoaşte sondajele reale, ştiu ca partidul lui Cioloş este la nici jumătate din USR. Că l-a păcălit pe Dan Barna, obţinând mai mult decât paritate, nu e nimic nou”, a declarat Florin Roman într-un comunicat de presă.

Loading...

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.