Abrudean, antrenor Sebiș: „O victorie meritată“

Abrudean, antrenor Sebiș: „O victorie meritată“

Național Sebiș a obținut un succes important în această după-amiază la Giarmata. Dubla lui Dicu și reușita lui Ionuț Radu au adus cele trei puncte grupului pregătit de Adrian Abrudean, puncte care o mențin pe prima poziție a clasamentului.

„Cel mai mult mă bucur că băieții au trecut peste acel semi eșec de pe teren propriu. A fost un accident, o repet și acum, eu am încredere în băieți. Revenind la jocul de astăzi, a fost o victorie meritată obținută pe un teren greu și îi felicit pe toți jucătorii pentru felul în care s-au dăruit în teren și au obținut punctele“, a declarat Abrudean. Acesta a folosit un nou sistem tactic la această dispută, evoluând fără niciun vârf veritabil în primul unsprezece. Rând pe rând Bozian și Digbeu au făcut rocadă pe acest post, o tactică care s-a dovedit victorioasă în final. „A fost alegerea staff-ului tehnic din mai multe motive. Întotdeauna voi alege doar jucătorii care sunt în formă maximă și îmi arată asta la antrenamente. Iar jucătorii chiar dacă sunt mijlocași, sunt cu profil ofensiv și pot evolua și ca și atacanți. Am încredere și în atacanți și îi aștept să marcheze, mă bucur că Ionuț Radu a punctat în acest meci“, a mai precizat „Știli“.

Acesta a făcut o scurtă caracterizare unora dintre elevii săi: „Dicu a reușit o dublă și este un jucător valoros, a demonstrat asta și în prima rundă. E un profesionist sută la sută iar aceste goluri nu sunt întâmplătoare, sunt o răsplată a muncii sale. Poiană a evoluat bine și pe teren propriu, îi cunosc calitățile, e tehnic, inteligent și are un rol important în construcția jocului și menținerea echilibrului la mijlocul terenului. Apostol, care astăzi a fost doar rezervă, e un fotbalist de la care am mari așteptări, dar momentan nu le confirmă. Iar pe Străuț l-am ținut pe bancă până pe final pentru că astăzi îmi doream să obține toate punctele și vroiam să jucăm ofensiv. E de menționat și că am rămas doar cu patru goluri primite până acum, lucru ce mă bucură nespus. E adevărat, ei au ratat foarte lejer un penalty, dar să nu uităm că la fel am făcut-o și noi etapa trecută“.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.