Abrudean: „Suntem la 70 – 80% din potenţial“

Abrudean: „Suntem la 70 – 80% din potenţial“

Naţional Sebiş s-a dezlănţuit la Lipova, reuşind să se impună cu un categoric 4 – 1 stabilit încă din minutul 27 al primei reprize. Marius Ologu şi Bogdan Bozian au arătat o mare poftă de joc, iar liderul seriei a IV-a din Liga a III-a a bifat o victorie importantă pentru moralul său, cu zece zile înaintea startului părţii secunde a campionatului.

„Am făcut o primă parte foarte bună, după care am rulat tot lotul de jucători, dar sunt mulţumit de rezultat şi de cum ne-am prezentat. Am avut multe ocazii, e important că am reuşit să le şi fructificăm, dar se putea şi mai bine. Vreau însă să felicit Lipova, o echipă puternică, ne-au pus probleme şi le urez baftă. Ologu este un jucător de valoare, important este să îl încadrăm cu brio în angrenajul echipei, dar atât el cât şi ceilalţi noi veniţi sunt pe drumul bun. Trebuie să ne vedem cu toţii în continuare de treabă şi să corectăm că mai avem de corectat, dar progresăm de la meci la meci“, ne-a declarat Adrian Abrudean.

Antrenorul Sebişului mai are la dispoziţie puţin peste o săptămână pentru a reuşi să pună la punct mecanismul care să aducă gruparea sebişeană la finalul sezonului în liga secundă. „În acest moment ne aflăm la 70 – 80% din potenţialul nostru, dar mai avem timp să ne punem la punct. Mai am jucători de la care am pretenţii mai mari, am discutat cu ei şi le-am explicat că până la începerea campionatului să îşi dea seama că avem pretenţii mari de la ei, atât eu cât şi conducerea clubului, deoarece au cărţi de vizită importante şi ne punem mari speranţe în ei. Important e să avem putere de muncă şi înţelegere din partea tuturor pentru că băieţii vor să facem frumoase împreună, iar eu sunt conştient de faptul că s-au pregătit foarte bine în această perioadă şi putem avea rezultate bune“, a concluzionat „Ştili“ Abrudean.

Acesta a avut trei absenţe la meciul de la Lipova, Şulea (deces în familie), Mardare şi Apostol care sunt accidentaţi. Dar cei doi experimentaţi fotbalişti ai Sebişului vor reintra în programul normal de pregătire începând cu finalul săptămânii şi vor fii la dispoziţia tehnicianului pentru prima etapă a campionatului.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.