ABUZ, dar din partea cui!? Tată împiedicat să se mai apropie de fetele lui, luate cu forța și duse la mamă

ABUZ, dar din partea cui!? Tată împiedicat să se mai apropie de fetele lui, luate cu forța și duse la mamă

Un caz greu de descifrat fără prea multe informații a ajuns în spațiul public grație unei postări pe Facebook și a unui comunicat de presă al Poliției.

„Polițiștii Secției 8 Rurală Săvârșin au pus în executare un ordin de protecție, cu executare imediată, emis de magistrații Judecătoriei Lipova, pe numele a doi bărbați, de 45 și 69 de ani și al unei femei, de 64 de ani, toți din Birchiș.

Prin ordinul de protecție, celor în cauză le-a fost interzisă apropierea la o distanță mai mică de 100 de metri de fiicele minore ale bărbatului de 45 de ani, fiind stabilit domiciliul minorelor la adresa mamei, din altă localitate.

La fața locului au fost solicitați reprezentanții Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Arad, pentru relocarea minorelor de la domiciliul bărbatului de 45 de ani și încredințarea acestora mamei”, se arată în comunicatul de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Arad.

Comunicatul vine ca urmare a unei postări pe Facebook a tatălui minorelor, în care se poate vedea cum fetele sunt smulse cu forța din locuința acestuia. Vă avertizăm că urmează imagini greu de privit, care vă pot afecta emoțional:

  1. O pula zdravănă de cioban in curul mamei și a pcizdei de la dgaspc

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.