Accesorii auto care îți vor influența pozitiv experiența de condus

Accesorii auto care îți vor influența pozitiv experiența de condus

Atunci când vorbim despre condus, involuntar vorbim și despre confortul pe care ar trebui să îl aibă orice șofer la volan.

Dacă ești un iubitor al drumurilor lungi și dese și îți place să simți mașina la fiecare drum, ai nevoie atât de confort, cât și de siguranță. Cine te ajută în această privință? Chiar accesoriile auto pe care le alegi cu mare grijă pentru a te asigura că fiecare drum cu mașina este confortabil, dar și făcut în siguranță. Accesoriile sunt diverse, de la odorizantul de mașină, până la sistemele de asistență. Mulți șoferi aleg accesoriile auto și petru a-și personaliza experiența condusului, dar și pentru a rămâne în siguranță.

Așa că, dacă nu știi exact la ce accesorii ai putea să apelezi pentru a-ți crește atât siguranța, cât și confortul cât timp conduci, ai noroc. De ce? Pentru că în acest articol vorbim puțin despre câteva accesorii auto practice care să îți sporească siguranța și confortul la volan.

Un suport magnetic pentru telefon

Dacă ești fan al explorării și al călătoriilor lungi sau meseria ta este de șofer la o firmă de ridesharing, acest accesoriu auto o să fie excelent pentru tine. Atunci când ai de condus mult trebuie să stai cu gps-ul activat pentru a nu te pierde pe străzi. În același timp nu poți să ai telefonul într-o mână și volanul în cealaltă, pentru că la volan ai nevoie de ambele mâini.

Dacă și tu conduci mult și trebuie să fii atent și la gps, dar și la condus, apelează la un suport magnetic pentru telefon. Cele mai populare sunt cele care se prind în grila aerului condiționat, iar partea cea mai mișto este că sunt foarte accesibile.

Un odorizant pentru mașină

Dacă vrei ca în mașina ta să miroasă ca în vârf de munte sau ca la un salon de cinci stele, ai nevoie de un odorizant de mașină. Știi la ce ne referim, la brăduleții sau sticluțele parfumate pe care le agăți de oglindă sau de schimbătorul de viteze. Dacă vrei ca de fiecare dată când te urci în mașină să îți bucuri nasul cu mirosuri fresh, îți recomandăm acest accesoriu de mașină.

Un loc în care să arunci gunoaiele sau resturile

Dacă ușile mașinii tale au devenit loc de depozitare pentru ambalaje sau diferite hârtiuțe, înseamnă că ai nevoie de acest accesoriu auto. Poți să îți iei un mic coș de gunoi care încape în suportul de căni care se găsește lângă schimbătorul de viteze. Este și lângă tine, așa că atunci când ai ceva de aruncat o să fie foarte aproape. Și așa nici ușile nu mai sunt pline cu diferite resturi care strică aspectul interior al mașinii.

O pușculiță mică

Dacă obișnuiești să mergi la cumpărături cu mașina, înseamnă că și tu ai trecut prin febra căutărilor unei monede pentru coș. O cauți pentru că știai că ai o monedă pe undeva prin mașină, dar când ai nevoie, nu o mai găsești. Ei bine, în acest caz poți să apelezi la o mică pușculiță în care să arunci monedele pe care le primești rest de la magazin. Și uite așa, nu o să mai stai stresat să cauți cauți o monedă prin toată mașina.

O oglindă care să te ajute să ai vizibilitate în unghiul mort

Am trecut și la accesorii auto care te ajută să sporești siguranța ta și a mașinii. Probabil că și ție ți s-a întâmplat să vrei să faci o depășire și să vezi cu puțin timp înainte că o mașină este lângă tine. Dar de ce nu ai văzut mașina, deși tu te-ai asigurat? Pentru că orice oglindă de mașină are un unghi mort. Tocmai de aceea există și accesorii auto care te ajută să sporești siguranța atunci când conduci. Mici oglinzi pe care le lipești de oglinzile auto laterale și ai o vizibilitate mai bună asupra lucrurilor care sunt în jur.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.