UPDATE/ Accident cu 12 VICTIME pe Calea Aurel Vlaicu (FOTO)

UPDATE/ Accident cu 12 VICTIME pe Calea Aurel Vlaicu (FOTO)

Un grav accident rutier a avut loc în această dimineață pe Calea Aurel Vlaicu, în zona Indagrara.

În accident au fost implicate un autoturism și două microbuze de transport persoane. Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Arad informează că în această dimineață, în jurul orei 7.45, a fost primită o solicitare de intervenție pentru gestionarea unei situații de urgență generată de producerea unui accident rutier în municipiul Arad, pe Calea Aurel Vlaicu în zona Indagrara, în care au fost implicate un autoturism și două microbuze de transport persoane.

La locul evenimentului s-au deplasat de urgență echipaje de salvatori din cadrul Detașamentului de Pompieri Arad cu o autospecială de stingere cu apă și spumă cu modul de descarcerare, o autospecială pentru transport victime multiple și un echipaj SMURD Terapie Intensivă Mobilă. În sprijin au intervenit patru echipaje ale Serviciului de Ambulanță Județean.

În urma accidentului au fost rănite 12 persoane, toate fiind conștiente și cooperante, potrivit echipajelor sosite la locul accidentului.

„Victimele au fost evaluate de echipajele medicale prezente și transportate la spital, după cum urmează: -ATPVM a transportat la UPU 5 victime, (patru cod galben și una cod verde) echipajele Serviciului de Ambulanță Județean au transportat la spital 6 victime (3 cod galben și 3 cod verde) SMURD Terapie Intensivă Mobilă a transportat o victimă (cod galben). Pompierii arădeni au mai asigurat măsurile de prevenire și stingere a incendiilor la locul accidentului”, precizează purtătorul de cuvînt al ISU Arad.

UPDATE 1/ „Astăzi, 1 august, în jurul orei 7.55, polițiștii Biroului Rutier au fost sesizați despre producerea unui accident rutier pe Calea Aurel Vlaicu, din municipiul Arad. Din cercetări a reieșit că un bărbat de 41 de ani, din municipiul Arad a condus un autoturism pe Calea Aurel Vlaicu, iar la intersecția cu strada Meșterul Manole ar fi intrat în coliziune cu un microbuz, condus de un bărbat de 54 de ani, din localitatea Fântânele, care se afla oprit la culoarea roșie a semaforului, microbuzul fiind proiectat într-un alt autoturismul aflat în fața acestuia, condus de o arădeancă de 30 de ani. În urma impactului a rezultat rănirea ușoară a 14 persoane. În cauză a fost întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă, polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs accidentul și luării tuturor masurilor legale care se impun”, declară purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Arad.

UPDATE 2/ „15 victime ale unui accident rutier, petrecut pe raza municipiului Arad, – 14 adulți și un minor de 16 ani – au ajuns azi dimineață în Unitatea Primire Urgențe. Medicii din UPU au efectuat investigațiile medicale în regim de urgență, majoritatea pacienților suferind contuzii și escoriații. Unul dintre ei, în vârstă de  22 de ani, a suferit o fractură la gambă necesitând internare în Secția Clinică Ortopedie și Traumatologie, iar alți doi pacienți cu vârsta de 42 respectiv 52 de ani, diagnosticați cu policontuzii vor rămâne, de asemenea, sub supraveghere medicală”, precizează purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad.

Foto: ISU Arad

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.