Accident cu două VICTIME! Mașină SPULBERATĂ de TREN în Aradul – Nou (UPDATE + FOTO)

Accident cu două VICTIME! Mașină SPULBERATĂ de TREN în Aradul – Nou (UPDATE + FOTO)

Două persoane au fost rănite după ce autoturismul în care se aflau a fost lovit de un tren.

Accidentul a avut loc în jurul prânzului în cartierul Aradul – Nou. Potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad, în urma impactului două persoane au fost rănite, una este conștientă și a ieșit din autoturism iar cealaltă este posibil să fie decedată.

La fața locului s-au deplasat o autospecială pentru descarcere, un echipaj SMURD și un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean.

Trenul implicat în accident este Regio 16171 și circula pe ruta Arad – Sânicolul Mare. În acest moment calea ferată este blocată de autoturism.

„Victima conștientă are traumatisme la față și i se acordă îngrijiri medicale de către SMURD, iar cea inconștientă (posibil decedată) este încarcerată, mașina este prinsă sub locomotivă. Echipajul pentru descarcerare acționează pentru extragerea victimei”, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Arad.

UPDATE 1: Șoferul a decedat

„Astăzi, în jurul orei 12, un bărbat a condus un autoturism pe un drum tehnologic (neîncadrat în categoria drumurilor publice), și în timp ce traversa calea ferată fără să se asigure, la km 2+400m (intersecția căii ferate Arad – Sânnicolau Mare), autovehiculul a fost acroșat de trenul IR 16171, care se deplasa în direcția Periam. În urma impactului, a rezultat decesul conducătorului auto, o persoană de sex feminin din autoturism fiind transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Arad.

UPDATE 2: Călătorii, preluați cu microbuze ale ISU

Trenul implicat în accident are două vagoane, în care se aflau 23 de călători. Aceștia din urmă sunt preluați cu două microbuze ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Arad.

Foto: ISU Arad

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.