ACCIDENT cu o VICTIMĂ în județul Arad. SURPRIZĂ: Din ce cauză a avut loc evenimentul rutier

ACCIDENT cu o VICTIMĂ în județul Arad. SURPRIZĂ: Din ce cauză a avut loc evenimentul rutier

Un accident de circulație în urma căruia o persoană a fost rănită a avut loc în această dimineață în județul Arad, informează Serviciul de Ambulanță Județean Arad.

Evenimentul rutier a avut loc pe drumul județean 709, între localitățile Gurba și Cermei.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Arad, care a intervenit la fața locului, a fost vorba despre un impact frontal între un autoturism și o autoutilitară.

În urma accidentului, o persoană a fost rănită, pentru scoaterea ei din mașină fiind nevoie de intervenția unui utilaj de descarcerare al ISU Arad. Traficul rutier a fost blocat.

UPDATE: SURPRIZĂ! Din ce cauză a avut loc evenimentul rutier

„În dimineața zilei de 1 iunie a.c., în jurul orei 9,50, un bărbat de 64 de ani, din Cermei, a condus un autoturism pe D.J. 709, dinspre Gurba spre Cermei. La km 53+489,5m, a pătruns pe sensul opus de mers, unde a intrat in coliziune cu o autoutilitară condusă de un tânăr de 25 de ani, din Hășmaș. Tânărul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. Bărbatul de 64 de ani a fost transportat la spital cu elicopterul SMURD, pentru investigații medicale suplimentare. Cauza accidentului, din primele verificări, este o afecțiune medicală a bărbatului de 64 de ani. Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea cauzelor și împrejurărilor care au dus la producerea accidentului rutier”, transmite Inspectoratul de Poliție Județean Arad.

Foto: Arhiva

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.