ACCIDENT cu PĂRĂSIREA locului faptei! Ce au descoperit poliţiştii când l-au prins pe autor (FOTO)

ACCIDENT cu PĂRĂSIREA locului faptei! Ce au descoperit poliţiştii când l-au prins pe autor (FOTO)

Polițiștii Biroului Rutier au identificat un bărbat care ar fi produs un accident rutier în municipiu și a părăsit locul faptei fără încuviințarea organelor de poliție, informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Arad.

Totul a pornit de la faptul că polițiștii au fost sesizați duminică, 3 februarie 2019, despre producerea unui eveniment rutier în municipiul Arad.

„Din primele cercetări efectuate la faţa locului, s-a stabilit ca o persoană necunoscută, în timp ce conducea un autoturism pe strada Panselelor din municipiu, ar fi acroșat un moped, cauzând rănirea ușoară a conducătorului acestuia. Ulterior producerii evenimentului rutier, conducătorul autoturismului ar fi părăsit locul accidentului, abandonând autovehiculul pe o stradă din municipiu”, se arată într-un comunicat de presă al IPJ Arad.

„În urma extinderii cercetărilor, la scurt timp de la producerea accidentului a fost identificat conducătorul auto, în persoana unui bărbat de 40 de ani, din județul Dolj. Efectuând verificări în baza de date, s-a constatat că doljeanul conducea autovehiculul fără a deține permis de conducere”, se mai menţionează în comunicatul Poliţiei.

De remarcat, că pe numele bărbatului a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de conducere fără permis, vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.