UPDATE/ ACCIDENT cu PATRU VICTIME, în această dimineață, între județele Arad și Timiș (GALERIE FOTO)

UPDATE/ ACCIDENT cu PATRU VICTIME, în această dimineață, între județele Arad și Timiș (GALERIE FOTO)

Un accident rutier în urma căruia au fost rănite patru persoane, dintre care una foarte grav, a avut loc în această dimineață pe drumul județean 682, între Periam și Satu Mare.

La fața locului locului au intervenit Inspectoratele pentru Situații de Urgență (ISU) din Arad și Timiș.

ISU Arad a trimis în sprijin un echipaj descarcerare și echipajul SMURD Terapie Intensiva Mobila.

„Din primele informații este vorba de o persoana încarcerată, cooperantă și în viață, șoferul unuia dintre autocamioane. Mai exista o victimă din același autocamion, aceasta fiind în stare gravă. Alte două persoane din celalalt autocamion sunt evaluate acum de echipajele medicale, sunt în viață, cooperante”, a transmis ISU Arad.

Accidentul s-a produs în jurul orei 6, între două autotrenuri.

UPDATE/ „În dimineața zilei de 22 martie, în jurul orei 6, polițiștii orașului Pecica au fost sesizați despre un eveniment rutier. Din primele cercetări a reieșit că, un autocamion condus de un bărbat de 52 de ani, din județul Timiș, pe D.J. 682 în afara localității Satu Mare, a intrat în coliziune cu un alt autocamion. În urma impactului a rezultat rănirea ușoară a unui conducător auto și rănirea gravă a unui pasager, aceștia fiind transportați la spital, în vederea evaluării stării lor și acordării de îngrijiri medicale. Testarea cu aparatul alcooltest a indicat că șoferii nu se aflau sub influența alcoolului. Cercetările sunt continuate de polițiști într-un dosar penal, întocmit pentru vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor care au dus la producerea evenimentului rutier”, precizează purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Arad.

Foto: ISU Arad

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.