ACCIDENT cu TREI VICTIME pe DN 7. Un bărbat a MURIT (UPDATE + GALERIE FOTO)

ACCIDENT cu TREI VICTIME pe DN 7. Un bărbat a MURIT (UPDATE + GALERIE FOTO)

Un bărbat și-a pierdut viața în această dimineață într-un accident rutier petrecut pe DN 7, în județul Arad, informează Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU).

În evenimentul rutier au fost implicate un autoturism și un autocamion. Impactul a avut loc la ieșire din Bârzava către Conop.

Potrivit ISU Arad s-au înregistrat trei victime, toate din autoturism. Un bărbat care stătea pe scaunul din dreapta șoferuluiși căruia i s-au efectuat manevre de resuscitare a fost declarat decedat. Celelalte două persoane aflate în mașină au fost rănite și preluate de echipajele medicale.

UPDATE/ Potrivit informațiilor oferite de reprezentanții Insectoratului de Poliție Județean Arad, în această dimineață, în jurul orei 7,15, un bărbat de 51 de ani, din Lipova, a condus un autoturism pe DN 7, în afara localității Bârzava. La km 489+185 m, a intrat în coliziune față-spate cu o autoutilitară în cuplu cu semiremorcă, condusă de un bărbat de 30 de ani, din Zăbrani. În urma impactului a un bărbat de 55 de ani, din Lipova, pasager în autoturism, a decedat și iar șoferul autovehiculului și o femeie de 52 de ani, din Păuliș, pasageră în autoturism, au fost răniți.

„Victimele au fost transportate la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. Conducătorul autoutilitarei a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ, iar conducătorului autoturismului i-au fost recoltate probe de sânge. Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor care au dus la producerea accidentului rutier, fiind întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii lor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă. În acest moment se circulă alternativ pe un singur sens de mers, reluarea traficului în condiții normale fiind estimată în aproximativ 30 de minute”, a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Arad.

Foto: ISU Arad

  1. […] post ACCIDENT cu TREI VICTIME pe DN 7. Un bărbat a MURIT (UPDATE + GALERIE FOTO) appeared first on […]

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.