ACCIDENT cu un MICROBUZ în ZONA INDUSTRIALĂ! Șapte VICTIME, transportate la spital. A fost activat PLANUL ROȘU de intervenție (UPDATE + FOTO)

ACCIDENT cu un MICROBUZ în ZONA INDUSTRIALĂ! Șapte VICTIME, transportate la spital. A fost activat PLANUL ROȘU de intervenție (UPDATE + FOTO)

Un accident rutier soldat cu rănirea a șapte persoane a avut loc în acestă dimineață în Zona Industrială a Aradului, pe strada Bogdan Voievod, informează Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU).

Potrivit ISU Arad, în evenimentul rutier au fost implicate un microbuz de transport persoane și un autoturism.

În mijlocul de transport în comun se aflau 20 de persoane și șoferul iar în autoturism două persoane. Șapte dintre acestea au fost rănite și au fost transportate la spital.

Conform primelor informații, victimele au suferit răni ușoare.

De remarcat, că în urma accidentului a fost activat Planul Roșu de intervenție.

UPDATE: Ce spune Poliția

În această dimineață în jurul orei 7,15 a avut loc un accident rutier în municipiul Arad. Din cercetări a reieșit că un bărbat de 47 de ani, din localitatea Păuliș, care conducea un microbuz cu 23 de pasageri, pe strada Făntânii, la intersecția cu strada Bogdan Voievod a intrat în coliziune cu un autoturism condus de o femeie de 48 de ani, din municipiul Arad, după care s-a răsturnat pe partea carosabilă. În urma impactului au rezultat rănirea ușoară a 5 pasageri care au fost transportați la spital, ceilalți fiind în stare stabilă. Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ în ambele cazuri. În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporala din culpă, polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs accidentul.
De asemenea, conducătorul microbuzului a fost sancționat contravențional pentru transportarea în autovehicul a mai multor persoane decât numărul de locuri stabilite în certificatul de înmatriculare, cu 8 puncte amendă în valoare de 1160 de lei, în baza OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, informează Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Arad.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.