Accident cumplit în județ, soldat cu cinci victime. Un autoturism a fost strivit de un TIR

Accident cumplit în județ, soldat cu cinci victime. Un autoturism a fost strivit de un TIR

Accident cumplit în județ, soldat cu cinci victime . Un autoturism a fost strivit de un TIR

Un accident rutier grav a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică în județul Arad.

Potrivit primelor informații oferite de Inspectoratul pentru Situații de Urgență Arad, accidentul a avut loc în localitatea Chisineu Cris, în acesta fiind implicate un autotren și un autoturism. În urma impactului, autovehiculul a ajuns sub autotren, fiind pur și simplu strivit de acesta.

În autoturism se aflau cinci persoane, patru bărbați și o femeie. Victimele au rămas încarcerate fiind necesară intervenția echipajelor de descarecerare pentru a putea fi scoase din autovehiculul făcut praf, trei dintre acestea fiind în stare gravă.

La fața locului au intervenit echipajul de descarcerare de la Garda 2 Chișineu-Cșriș, SMURD Criș, SMURD Ineu și în sprijin patru echipaje de la Serviciul de Ambulanță Județean Arad.

Primii au fost extrași din autoturism o femeie și un bărbat, ambii inconstienți. Victimei de sex feminin i s-au aplicat manevre de resuscitare fiind în stop cardiorespirator

Au fost extrase și celelalte victime, conștiente cu diverse traumatisme. Acestea au fost evaluate medical și transportate la Unitatea de Primire Urgențe a Spitalului Județean Arad.

Vom reveni cu detalii!

Foto: ISU Arad

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.