Accident CUMPLIT în Italia. Un TIR a intrat într-un microbuz PLIN CU MUNCITORI ROMÂNI!

Accident CUMPLIT în Italia. Un TIR a intrat într-un microbuz PLIN CU MUNCITORI ROMÂNI!

Un tânăr în vârstă de 24 de ani a murit, iar alți 10 români se luptă pentru viețile lor după ce microbuzul în care se aflau s-a izbit de un TIR, joi, în jurul prânzului.

Accidentul s-a produs pe Drumul Național Italian SS16, în apropierea localității San Severo, din regiunea Puglia (Italia).  Microbuzul înmatriculat în Italia, un Fiat Ducato, transporta muncitori sezonieri români.

În urma impactului, cel puţin o persoană a murit, iar alte zece au fost rănite, unele fiind în stare critică.

Mai multe ambulanțe, echipaje de poliţie şi reprezentanţi ai Administraţiei naţionale pentru drumuri (ANAS) au intervenit la locul accidentului. Circulaţia rutieră a fost blocată cel puţin o oră şi jumătate.

Poliţia italiană a deschis o anchetă pentru a stabili circumstanţele producerii accidentului. Potrivit concluziilor preliminare, vina ar purta-o şoferul TIR-ului, însă, nu au fost furnizate mai multe informații.

Ministerul Afacerilor Externe a confirmat vineri, la solicitarea MEDIAFAX că în accidentul din Italia, regiunea Puglia, în care un român şi-a pierdut viaţa, există 10 persoane rănite, dintre care una se află în stare gravă la reanimare, iar trei au un pronostic rezervat.

„Consulatul României la Catania a fost notificat cu privire la producerea unui accident în care au fost implicaţi mai mulţi cetăţeni români. În incidentul produs în cursul zilei de ieri, 11 august 2016, în apropierea localităţii San Severo, regiunea Puglia-Italia, un cetăţean român şi-a pierdut viaţa şi alţi 10 au fost răniţi”, a precizat MAE.

Incidente-vicino-rignano-ss16 Incidente-vicino-rignano-ss16a Incidente-vicino-rignano-ss16b

 

Foto: statoquotidiano.it

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.