UPDATE/ Accident cumplit pe Autostrada A1, în zona localității Nădlac. O persoană a decedat iar alte 16 au fost rănite

UPDATE/ Accident cumplit pe Autostrada A1, în zona localității Nădlac. O persoană a decedat iar alte 16 au fost rănite

Un grav accident a avut loc în noaptea de duminică spre luni, la ora 3.39, pe Autostrada A1, în zona localității Nădlac.

În accident a fost implicat un microbuz de transport persoane, cu 17 persoane (cu tot cu șofer), toate de naționalitate ucraineană. Microbuzul a intrat in coliziune cu un autotren parcat pe banda de urgență, pe Autostrada A1, la ieșire spre Ungaria.

În urma impactului a decedat o persoană, pasager in microbuz, unei persoane de sex feminin fiindu-i efectuate manevre de resuscitare.

În vehicul mai era un minor de 8 ani, acesta fiind transportat la spital împreună cu ceilalți pasageri, în vederea acordării de îngrijiri medicale.

În acest moment s-a reluat traficul pe banda 2.

Din informațiile primite de la UPU Arad, 13 persoane sunt rănite ușor, o persoană în stare critică și două au fost rănite grav (cu leziuni interne și fractură la gleznă).

Astfel până în acest moment sunt 13 persoane rănite ușor, 3 persoane rănite grav și una decedată.

UPDATE/ „16 victime sunt la spital, dintre care un copil. Una dintre victime este în stare critică, celelalte sunt conștiente și cooperante fiind supuse unor investigații medicale”, a declarat purătorul de cuvânt al Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad.

FOTO/VIDEO: ISU Arad

Loading...

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.