Accident CUMPLIT pe un drum naţional. 11 persoane, între care şi un copil de trei ani, au ajuns la spital!

Accident CUMPLIT pe un drum naţional. 11 persoane, între care şi un copil de trei ani, au ajuns la spital!

11 persoane au ajuns la spital, marţi seara, după ce un autoturism s-a izbit de un microbuz, acesta din urmă ajungând pe trotuar, unde a lovit o femeie şi un copil de trei ani. Accidentul a avut loc pe DN1, în dreptul localităţii Perşani, din judeţul Braşov.

Potrivit comisarului şef Liviu Naghi, purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Braşov, un şofer de 28 de ani, din Vaslui, care conducea dinspre Braşov spre Sibiu, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, carosabilul fiind umed, iar în dreptul localităţii Perşani a pierdut controlul maşinii şi a ajuns pe contrasens, de unde venea un microbuz, transmite Realitatea TV, citând Mediafax.

„Şoferul microbuzului a vrut să evite impactul şi a tras de volan în partea dreaptă, ajungând pe trotuar, unde a lovit o femeie de 34 de ani şi un copil de trei ani şi jumătate”, a declarat Liviu Naghi.

La faţa locului au intervenit patru echipaje SMURD şi cinci ambulanţe care au preluat răniţii şi i-au transportat la Spitalul Judeţean Braşov şi la Spitalul Municipal Făgăraş.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.