ACCIDENT FEROVIAR soldat cu MORȚI și peste 100 de RĂNIȚI

ACCIDENT FEROVIAR soldat cu MORȚI și peste 100 de RĂNIȚI

Mai multe persoane și-au pierdut viața, iar peste 100 au fost transportate cu răni la spitale, după ce două trenuri au intrat în coliziune, ciocnindu-se frontal.

Accidentul s-a produs, marți, în apropiere de oraşul Bad Aibling, la 60 de kilometri sud-est de Munchen, la ora locală 06.48 (07.48 – ora României).

Potrivit BBC, numărul exact al victimelor nu este cunoscut deocamdată, dar un mesaj pe Twitter al poliţiei bavareze anunţă că s-au înregistrat mai multe decese şi aproximativ 100 de răniţi.

Unul dintre trenuri a deraiat şi a intrat în coliziune cu un altul, a informat poliţia din Bavaria.

„Sunt circa 100 de răniţi, zeci de persoane cu răni grave şi mai multe decedate”, a precizat un purtător de cuvânt al poliţiei bavareze, citat de Reuters.

Purtătorul de cuvânt al poliţiei locale, Jurgen Thalmeier, a declarat că cele două trenuri s-au ciocnit faţă în faţă între staţiile Holzkirchen şi Rosenheim.

Cel puţin 11 elicoptere şi 12 ambulanţe au fost solicitate la faţa locului.

Cauza coliziunii nu este cunoscută până în acest moment, dar – se pare că – datorită unui festival din Bavaria din această săptămână, în tren s-ar fi aflat mai puţin pasageri decât în mod normal în acel interval orar.

Sursa: bbc.com

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.