ACCIDENT GRAV cu CINCI VICTIME: Trei adulți și DOI COPII au ajuns la spital (FOTO) – UPDATE

ACCIDENT GRAV cu CINCI VICTIME: Trei adulți și DOI COPII au ajuns la spital (FOTO) – UPDATE

Un grav accident rutier a avut loc azi noapte în județul Arad, anunță Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Arad.

Cinci persoane, doi copii și trei adulți au fost transportați la spital în stare gravă, răniți și în stare de hipotermie, după ce mașina în care se aflau a căzut într-un canal, pe șoseaua de centură a orașului Ineu.

În jurul orei 23,30, Garda de Intervenție nr. 1 Ineu din cadrul Detașamentului Ineu a intervenit cu o autospecială de stingere și modul de descarcerare, o autospecială SMURD de prim ajutor și o ambulanță a Serviciului de Ambulanță Județean pe centura orașului Ineu, pentru salvarea a trei persoane, blocate într-un autoturism ce a căzut în canalul de pe marginea șoselei, transmite ISU Arad.

La sosirea echipajelor de intervenție, autoturismul era în canal, pe roți, în apă până la nivelul geamurilor. Echipajul de salvatori a acționat pentru extragerea celor trei victime din autoturism, doi adulți (un bărbat și o femeie) și un minor de 10 ani. Toți trei în viață, dar cu multiple traumatisme si hipotermie.

A fost solicitat în sprijin și echipajul SMURD Terapie Intensivă Mobilă a Detașamentului de Pompieri Arad.

La fața locul accidentului au mai fost găsite două victime (un bărbat și o minoră), ieșite din autoturism, cu politraumatisme.

Toate cele cinci victime au fost transportate la spital.

UPDATE: Care este starea victimelor

În urma accidentului, o fată de 17 ani a suferit multiple traumatisme și o fractură de tibie și peroneu iar un băiat în vârstă de 9 ani s-a ales cu o fractură de femur și politraumatisme. Ambii sunt internați în secția Ortopedie și Chirurgie Pediatrica a Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad. Adulții au suferit răni minore și nu au necesitat internare.

Foto: ISU Arad

  1. […] post ACCIDENT GRAV cu CINCI VICTIME: Trei adulți și DOI COPII au ajuns la spital (FOTO) – UPDATE appeared first on […]

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.