UPDATE: Accident GRAV cu mai multe AUTOTURISME și un BICICLIST! În ce stare se află VICTIMA

UPDATE: Accident GRAV cu mai multe AUTOTURISME și un BICICLIST! În ce stare se află VICTIMA

Un accident grav a avut loc în această dimineață pe o stradă din municipiu.

Potrivit primelor informații, carambolul s-a produs pe strada Banu Mărăcine. În accident au fost implicate trei autoturisme și un biciclist.

La fața locului s-au deplasat echipaje ale SAJ și SMURD. Martorii susțin că o persoană a fost rănită, fiind transportată de urgență la spital.

Toate cele trei autoturisme au fost avariate.

Traficul în zonă este îngreunat.

UPDATE

Potrivit IPJ Arad, din primele cercetări la fața locului, s-au stabilit următoarele: Astăzi, în jurul orei 09:40, un arădean de 69 de ani a condus un autoturism pe strada Banu Mărăcine înspre Piața Spitalului, și ajungând la intersecția cu strada Nicolae Șefu, nu a respectat culoarea „roșu” a semaforului electric, intrând în coliziune cu un autoturism condus regulamentar de o femeie de 39 de ani. În urma impactului, primul autoturism a fost proiectat pe sensul opus de mers și a acroșat un bărbat de 76 de ani, care se afla în traversare, pe bicicletă, pe trecerea pentru pietoni.

După ce a acroșat biciclistul, autoturismul în cauză a intrat în coliziune cu un alt autoturism care staționa la semafor, condus de un bărbat de 59 de ani. În urma evenimentului a rezultat rănirea ușoară a biciclistului. Conducătorii auto au fost testați cu alcool test, rezultatele fiind negative.

În cauză se continuă cercetarile sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, informează IPJ Arad.

Foto: Ionele Georgiana

 

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.