UPDATE/ ACCIDENT GRAV, cu o VICTIMĂ, pe DN 7 (GALERIE FOTO)

UPDATE/ ACCIDENT GRAV, cu o VICTIMĂ, pe DN 7 (GALERIE FOTO)

Un grav accident rutier a avut loc în această dimineață, pe DN 7, la Căpruța, informează Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Arad.

Potrivit primelor informații, în urma evenimentului a fost rănită o persoană, pentru extragerea acesteia dintre fiarele contorsionate ale mașinii intervenind pompierii militari ai Secției Bârzava, cu o autospecială de stingere, o autospecială pentru descarcerare și un echipaj SMURD.

Victima a fost extrasa în viață și preluată de echipajul medical SMURD, a precizat Ruxandra Klein, purtător de cuvânt al ISU Arad.

Sursa foto: ISU Arad

UPDATE 1/ Victima, preluată de elicopterul SMURD

Potrivit echipajului medical, victima, un bărbat de 39 de ani, a suferit un traumatism cranio-cerebral acut cu pierdere de conștientă și fracturi la picioare. Bărbatul a fost transportat la spital cu elicopterul SMURD.

UPDATE 2/ „În dimineața zilei de 16 februarie, în jurul orei 7.51, polițiștii orașului Lipova au fost sesizați despre un eveniment rutier. Din primele cercetări, a reieșit că un bărbat în vârstă de 30 de ani, din Săvârșin, în timp ce conducea un autoturism în Căpruța, pe D.N. 7, a acroșat un stâlp. În urma impactului a rezultat rănirea ușoară (la prima vedere) a conducătorului auto, acesta fiind transportat la spital pentru evaluarea stării sale și acordarea de îngrijiri medicale. Fiind rănit ușor, conducătorul auto nu a putut fi testat cu aparatul alcooltest, urmând a-i fi recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. Polițiștii continuă cercetările într-un dosar penal, întocmit pentru vătămare corporală din culpă”, precizează purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Arad.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.