Accident GRAV în județ: Dacia SPULBERATĂ de o mașină de teren (FOTO)

Accident GRAV în județ: Dacia SPULBERATĂ de o mașină de teren (FOTO)

Un bărbat de 72 de ani a fost grav rănit după ce autoturismul la volanul căruia se afla a fost spulberat de o mașină de teren.

Accidentul a avut loc pe DJ. 682, între localitățile Lipova și Ususău. Potrivit polițiștilor, un bărbat de 30 ani, care se deplasa pe DJ. 682, într-o curbă la dreapta, a pătruns cu mașina pe sensul opus de mers, acroșând un autoturism marca Dacia condus regulamentar de un barbat de 72 de ani.

În urma impactului dintre cele două autovehicule, șoferul Daciei a fost rănit grav iar un alt bărbat în vârstă de 42 de ani, pasager în aceeași mașină, a suferit răni ușoare.

Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs accidentul, fiind întocmit totodată un dosar de cercetare penală pentru săvârsirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Șoferul Daciei a fost scos din mașină de un echipaj de descarcerare, fiind transportat la spital cu elicopterul SMURD. Cealaltă victimă a fost preluată de un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.