UPDATE/ ACCIDENT GRAV la ieşirea din Arad: Două VICTIME, dintre care una în STOP CARDIO RESPIRATOR

UPDATE/ ACCIDENT GRAV la ieşirea din Arad: Două VICTIME, dintre care una în STOP CARDIO RESPIRATOR

Două autoturisme au fost implicate la orele prânzului într-un grav accident de circulaţie care a avut loc la ieşirea din Arad.

Potrivit primelor informaţii furnizate de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Arad, evenimentul rutier s-a petrecut pe drumul spre Şofronea.

Două persoane au rămas încarcerate întrre fiarele contorsionate ale maşinilor. Una a fost extrasă deja de echipajele ISU şi se află în stop cardio respirator. Echipajul medical a început manevrele de resuscitare a acesteia.

DJ 709B a fost blocat aproape două ore.

UPDATE 1/ Neatenția i-a fost fatală

„Astăzi, în jurul orei 11.45, un arădean de 46 ani a condus un autoturism pe DJ709B, pe sensul de mers dinspre Șofronea către Arad, iar la km. 5 + 280 m., într-o curbă ușoară la dreapta, din cauza neatenției a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune frontală cu un autoturism condus din sens opus de un bărbat de 39 ani, din Dorobanți. În urma accidentului a rezultat rănirea gravă a celor doi conducători auto, cel responsabil de producerea accidentului decedând ulterior la spital. Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii lor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă”, precizează purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Arad.

Foto: Ionut Horhat

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.