Accident grav pe DN 69. O mașină a „zburat” de pe șosea, șoferul a decedat

Accident grav pe DN 69. O mașină a „zburat” de pe șosea, șoferul a decedat

Un accident rutier grav a avut loc astăzi, în jurul orei 14.30, pe Drumul Național 69.

Evenimentul rutier a avut loc la ieșirea din Arad spre Timișoara. Potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgențe (ISU) Arad, un autoturism s-a răstunat. La fața locului au intervenit un echipaj de descarcerare ușoară și un echipaj Smurd TIM. O persoană a rămas încarcerată în autoturism. „Victima, un bărbat, a fost extrasă din autoturism în stop cardio-respirator și predată echipajului SMURD.  Se efectuează manevre de resuscitare cardio-pulmonară”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Arad.

Vom reveni cu amănunte!

Update 1/ „Din primele informații transmise de colegii de la fața locului, este vorba de o autoaccidentare. Autoturismul condus de bărbat ar fi părăsit partea carosabilă și s-ar fi răsturnat. Până în acest moment nu i-a fost stabilită identitatea”, precizează purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Arad.

UPDATE 2/ În ciuda eforturilor cadrelor medicale, șoferul în vârstă de 60 de ani a decedat.

UPDATE 3/ „Astăzi, în jurul orei 14.22, un bărbat de 60 de ani, din Șagu, în timp ce conducea un autoturism pe DN 69, dinspre Arad spre Şagu, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a pătruns pe contrasens, a revenit pe banda sa de deplasare, după care a părăsit partea carosabilă pe partea dreaptă; a intrat apoi în coliziune cu doi copaci și s-a răsturnat. Bărbatul a rămas încarcerat, decesul acestuia fiind pronunțat după efectuarea manevrelor de resuscitare. Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor producerii accidentului”, informează purtătorul de cuvânt al IPJ Arad.

Sursă foto: ISU Arad

 

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.