UPDATE/ Accident grav pe DN 7, între Arad și Pecica (FOTO)

UPDATE/ Accident grav pe DN 7, între Arad și Pecica (FOTO)

O femeie a fost rănită în urma unui accident rutier care a avut loc, miercuri dimineața, pe Drumul Național 7.

Accidentul a avut loc între Arad și Pecica, după Hanul de la Răscruce. Potrivit primelor informații șoferul unui autoturism a pierdut controlul asupra direcției, autovehiculul răstrunându-se. În urma accidentului a fost rănită o femeie de 36 de ani. La fața locului a intervenit Serviciul de Ambulanță Județean Arad cu un echipaj de la substația Pecica.

„În urma accidentului a rezultat o victimă cu vârsta de 36 ani care prezenta un traumatism cranio-cerebral acut închis cu pierderea stării de conștiență și o plagă la nivelul membrului superior drept cu sângerare remisă spontan. Victima a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad”, informează Serviciul de Ambulanță Județean (SAJ) Arad.

UPDATE/ „La data de 16 august, în jurul orei 07.05, polițiștii orașului Pecica au fost sesizați despre un eveniment rutier. Din cercetări a reieșit că, un bărbat de 61 de ani, din Târnova, în timp ce conducea un autoturism pe DN 7, în afara localității Pecica, a pierdut controlul asupra direcției de mers, autovehiculul răsturnându-se. În urma evenimentului a rezultat rănirea unui pasager, care a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Testarea cu aparatul alcooltest a indicat că șoferul nu se afla sub influența alcoolului. Cercetările sunt continuate într-un dosar penal, întocmit pentru vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.”, precizează purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Arad.

Sursă foto: SAJ Arad

  1. …un autoturism a ieșit…
    De unde? Din găoace? De pe un drum lateral???
    Halal ziarist
    Mao bine nu ieșea (mă refer la data nașterii)

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.