UPDATE/ Accident GRAV pe o AUTOSTRADĂ din Ungaria: Un autocar românesc, IMPLICAT în COLIZIUNE. Mai mulţi români, printre VICTIME (VIDEO)

UPDATE/ Accident GRAV pe o AUTOSTRADĂ din Ungaria: Un autocar românesc, IMPLICAT în COLIZIUNE. Mai mulţi români, printre VICTIME (VIDEO)

Echipajele SMURD Arad au fost solicitate, astăzi, în jurul orei 9.20, să vină în sprijinul autorităţilor maghiare pe autostrada A2.

Echipajele de ajutor din Arad se îndreaptă spre Ungaria pentru a sprijini eforturile autorităţile maghiare pe autostrada A2, acolo unde a avut loc un grav accident de circulaţie.

UPDATE: Conform primelor informaţii, în accidentul din Ungaria a fost implicat un autocar românesc ce venea de la Hamburg, trei TIR-uri şi mai multe maşini mici. Accidentul a avut loc la doi kilometri de Nădlac, pe sensul de intrare în România.

[iframe src=”http://www.digi24.ro/embed/stiri/actualitate/evenimente/autocar-romanesc-implicat-intr-un-accident-grav-in-ungaria-cel-putin-patru-morti-670165?video=0&width=570&height=320″ allowfullscreen marginwidth=”0″ marginheight=”0″ align=”top” scrolling=”No” frameborder=”0″ hspace=”0″ vspace=”0″ width=”570″ height=”320″ ></iframe]

Potrivit lui George Pleşca, purtătorul de cuvânt al ISU Arad, trei persoane şi-au pierdut viaţa, alte câteva (peste 10) fiind rănite. Potrivit reprezentanţilor Serviciului Judeţean de Ambulanţă Arad, ar fi vorba despre patru morţi.

De remarcat că la faţa locului intervin echipaje medicale din Arad, Timiş şi Bihor. Din Arad au plecat patru echipaje ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă şi trei echipaje SMURD. Cel mai probabil, răniţii vor fi transportaţi la spitalul din Szeged.

UPDATE 2: Conform Realitatea.net, Vama Nădlac II a fost închisă în urma accidentului, iar traficul a fost deviat prin Vama Nădlac I, respectiv pe DN7.

UPDATE 3: Bilanţul morţilor în accidentul în care a fost implicat şi un autocar românesc a urcat la cinci persoane. Numărul răniţilor s-ar ridica la aproximativ 17, scrie Realitatea.net.

Conform ultimelor informaţii, un român a decedat, iar alţi şase sunt răniţi.

Foto: Arhivă

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.