ACCIDENT GRAV! Un șofer a MURIT după ce a făcut o GREȘEALĂ FRECVENTĂ în trafic

ACCIDENT GRAV! Un șofer a MURIT după ce a făcut o GREȘEALĂ FRECVENTĂ în trafic

Un accident rutier cu sfârșit tragic a avut loc miercuri seara, pe strada Bihorului din Oradea, județul Bihor.

Conform primelor informații, un orădean de 67 de ani care se afla la volanul unei Skoda Superb, nu a oprit la semnul de stop şi a pătruns într-o intersecţie, maşina sa fiind izbită de o alta, Seat, care circula regulamentar.

În urma impactului violent, șoferul care a cauzat accidentul a rămas încarcerat, aflându-se în stop cardio respirator.

Ajunşi la faţa locului, pompierii militari au procedat la descarcerea şoferului, iar echipajele medicale au efectuat manevre de resuscitare. În ciuda efortului echipajelor, victima a fost nerecuperabilă și declarată ulterior decedată.

La intersecţia străzii Strugurilor cu Calea Bihorului, un bărbat de 67 de ani din Oradea, în timp ce conducea un autoturism dinspre strada Vişinilor înspre Calea Bihorului, nu a respectat semnificaţia indicatorului rutier Oprire, nu a acordat prioritate de trecere, a pătruns în intersecţie şi a fost acroşat din partea stângă de un autoturism condus regulamentar pe Calea Bihorului, dinspre str. Izvorului, de un bărbat de 60 de ani, tot din Oradea. În urma accidentului rutier, conducătorul primului autoturism au suferit leziuni care i-au provocat decesul, iar conducătorul celui de-al doilea autoturism a suferit leziuni uşoare pentru îngrijirea cărora a fost transportat la spital„, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Bihor.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.