ACCIDENT GROAZNIC în județul Arad, cu ȘASE VICTIME! Au fost solicitate mai multe ambulanțe și elicopterul SMURD (UPDATE – FOTO + VIDEO)

ACCIDENT GROAZNIC în județul Arad, cu ȘASE VICTIME! Au fost solicitate mai multe ambulanțe și elicopterul SMURD (UPDATE – FOTO + VIDEO)

Un accident rutier în urma căruia au înregistrate șase victime a avut loc astăzi pe un drum județean din Arad.

Potrivit primelor informații, în evenimentul rutier, care a avut loc între Iratoșu și Variașu Mic, au fost implicate două autoturisme în care se aflau mai multe persoane.

La fața locului au intervenit echipaje ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Arad, cu descarcerarea ușoară și SMURD terapie intensivă mobilă și ale Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ) Arad.

ISU Arad transmite că la fața locului au fost solicitate încă două ambulanțe și elicopterul SMURD.

UPDATE: Potrivit SAJ, la fața locului a mai fost solicitată o ambulanță. Toate cele șase victime au fost transportate la Unitatea Primiri Urgențe (UPU) a Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad.

UPDATE 1/ „În data de 25 martie, în jurul orei 12.15, polițiștii Biroului Rutier au fost sesizați despre un eveniment rutier. Din primele cercetări, s-a stabilit că un autoturism condus de un bărbat de 29 de ani, din Curtici, care circula, în afara localității Iratoșu, pe D.J. 709J, a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 49 de ani, din Dorobanți. În urma impactului a rezultat rănirea ușoară (la prima vedere) a celor doi șoferi și a patru pasageri, aceștia fiind transportați la spital pentru evaluarea stării lor și acordarea de îngrijiri medicale. Testarea cu aparatul alcooltest a indicat că nici unul din cei doi conducători auto nu se afla sub influența alcoolului. Cercetările sunt continuate de polițiști într-un dosar penal, întocmit pentru vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii cauzelor și împrejurărilor care au dus la producerea accidentului”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Arad.

  1. […] Potrivit primelor informații, în evenimentul rutier, care a avut loc între Iratoșu și Variașu Mic, au fost implicate două autoturisme în care se aflau mai multe persoane, conform newsar.ro. […]

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.