ACCIDENT GROAZNIC! O femeie a fost LOVITĂ PE TROTUAR de un BMW scăpat de sub control (FOTO)

ACCIDENT GROAZNIC! O femeie a fost LOVITĂ PE TROTUAR de un BMW scăpat de sub control (FOTO)

Un accident foarte grav a avut loc într-un oraș din vestul țării.

Evenimentul rutier s-a produs în Satu Mare, într-o stație de autobuz.

Potrivit primelor informații, o femeie care aștepta autobuzul într-o stație, pe trotuar, a fost lovită în plin de un autoturism marca BMW. Șoferul acestuia pierduse controlul asupra direcției, a intrat în coliziune cu un alt autoturism, apoi a lovit femeia și a intrat în zidul unei florării.

În urma impactului, victima a rămas încarcerată între fiarele mașinii, fiind nevoie de o adevărată desfășurare de forțe pentru a putea fi eliberată.

„În aceasta dimineață, la ora 07:50, pompierii sătmăreni au intervenit pentru descarcerarea unei persoane și acordarea îngrijirilor medicale în urma unui accident rutier petrecut în Piața Eroilor Revoluției din municipiul Satu Mare. La fața locului au intervenit 4 echipaje de pompieri cu o autospecială de descarcerare, una de stingere cu apă și spumă și 2 ambulanță SMURD (terapie intensiva mobilă și echipaj de prim ajutor). Ajunse la fața locului, forțele profesioniste au găsit două persoane implicate în accident, soferul autoturismului și o persoana de sex feminin (pieton) încarcerată între autoturism și un zid. Aceasta a primit îngrijiri medicale la fața locului și a fost transportată în stare conștiență și cooperantă la Unitatea de Primiri Urgențe Satu Mare pentru continuarea investigațiilor medicale”, informează ISU Satu Mare.

Foto: ISU SATU MARE

 

 

 

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.