ACCIDENT: Impact DEVASTATOR pe cel mai circulat drum județean (GALERIE FOTO) – UPDATE

ACCIDENT: Impact DEVASTATOR pe cel mai circulat drum județean (GALERIE FOTO) – UPDATE

Trei persoane au fost rănite în urma unui accident care a avut loc duminică după-amiază pe drumul Arad – Șiria.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Arad, în accident, care a avut loc la ieșirea din Horia spre Șiria, au fost implicate trei autoturisme. În urma impactului, una dintre victime a rămas prinsă între fiarele contorsionate ale uneia dintre mașini, pentru scoaterea ei fiind nevoie de intervenția modulului de descarcerare al ISU Arad.

Toate cele trei persoane rănite au fost transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. „Toate cele 3 victime au primit îngrijiri medicale la locul intervenției, ulterior fiind preluate și transportate la spital”, transmite ISU Arad.

Circulația rutieră a fost blocată inițial, apoi s-a circulat alternativ pe un singur sens de mers, sub îndrumarea polițiștilor.

UPDATE: Ce spune Poliția

„Din cercetări a reieșit că un bărbat de 54 de ani, din comuna Pauliș, a condus un autoturism pe D.J. 709 din direcția Horia spre Șiria iar la km 10+500 ar fi intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 59 de ani, din municipiul Arad care circula pe sensul opus, acesta fiind proiectat într-un alt autoturism condus de un arădean de 26 de ani. În urma impactului a rezultat rănirea gravă a bărbatului de 59 de ani, și rănirea ușoară a două femei pasagere în autoturisme. Testarea cu aparatul etilotest a relevat ca niciunul dintre șoferi nu consumase alcool. În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs accidentul”, transmite Inspectoratul de Poliție Județean Arad.

Foto: ISU Arad

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.