ACCIDENT în Arad: Poliția Locală, șifonată rău de un BMW „dă pă Franța” (GALERIE FOTO / UPDATE)

ACCIDENT în Arad: Poliția Locală, șifonată rău de un BMW „dă pă Franța” (GALERIE FOTO / UPDATE)

Un accident de circulație în care a fost implicată o mașină a Poliției Locale a avut loc în această după-amiază în municipiul Arad.

Evenimentul rutier a avut loc pe strada Cocorilor.

Potrivit primelor informații, accidentul s-a produs pe fondul neacordării de prioritate. Cazul este în atenția Poliției, care a demarat cercetările la fața locului.

Cealaltă mașină implicată în accident este un BMW cu numere de Franța.

UPDATE/ „În după-amiaza zilei de 12 iulie., în jurul orei 14.35, a avut loc un accident, pe strada Cocorilor, din municipiu. Un autoturism condus de un cetățean belgian de 35 de ani, care se deplasa pe strada Cocorilor, sens de mers UTA – strada Dr. Aurel Ardelean (fosta Pădurii), a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 34 de ani, din Arad. În urma impactului, șoferul și pasagerul celui de-al doilea autoturism au fost transportați la spital, în vederea evaluării stării lor. Cei doi bărbați sunt polițiști locali, aceștia aflându-se în timpul serviciului Testarea cu aparatul alcooltest a conducătorilor auto a relevat faptul că nici unul nu consumase alcool. Polițiștii continuă cercetarea cauzelor și împrejurărilor care au dus la producerea accidentului rutier, într-un dosar penal întocmit pentru vătămare corporală din culpă”, informează Inspectroatul de Poliție Județean Arad.

Cuvinte cheie

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.