UPDATE/ Accident între un autocamion și un autoturism. Două persoane au fost rănite

UPDATE/ Accident între un autocamion și un autoturism. Două persoane au fost rănite

Două persoane au fost rănite în urma unui accident rutier ce a avut loc pe un drum din județ.

Accidentul a avut loc în această dimineață, în jurul orei 5.30, în localitatea Pâncota, la intersecția cu localitatea Sântana.

„Am fost solicitați să intervenim pentru gestionarea unei situații de urgență, generată de producerea unui accident rutier în localitatea Pâncota, la intersecția cu localitatea Sântana, în care au fost implicate un autoturism și un autocamion. La locul evenimentului s-au deplasat de urgență echipaje de salvatori din cadrul Detașamentului de pompieri Ineu cu o autospecială de stingere cu apă și spumă cu modul de descarcerare și echipaj SMURD . În sprijin a intervenit un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean Arad. În urma accidentului două persoane au fost rănite. Victimele erau conștiente și cooperante. Una dintre victime, o femeie, era încarcerată, pompierii acționând  pentru extragerea acesteia din autoturism. Cele două victime au fost evaluate la fața locului de echipajele medicale prezente iar o victimă a fost transportată la spital. Pompierii arădeni au mai asigurat măsurile de prevenire și stingere a incendiilor la locul accidentului”, a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad.

UPDATE/ „La data de 19 august, în jurul orei 5.34, a avut loc un accident rutier în orașul Pâncota. Din cercetări a reieșit că autoturismul condus de o femeie de 50 de ani, din orașul Sântana, pe strada Luncii din orașul Pâncota la intersecția cu strada Vasile Goldiș a intrat în coliziune cu un autocamion în cuplu cu semiromorcă, condus de un bărbat de 44 de ani, din localitatea Bârzești. În urma impactului, femeia de 50 de ani a fost rănită. Aceasta a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate. Conducătorul autocamionului a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ, iar femeii urmează a-i fi recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs accidentul”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Arad.

Foto: ISU Arad

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.