UPDATE/ Accident MORTAL în județul Arad (GALERIE FOTO)

UPDATE/ Accident MORTAL în județul Arad (GALERIE FOTO)

O persoană și-a pierdut viața, duminică după-masa, într-un accident care a avut loc pe DN 7, transmite Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Arad.

Potrivit primelor informații, evenimentul rutier a avut loc între Pecica și Nădlac, în acesta fiind implicate un autoturism și un autotren.

La sosirea echipajelor ISU, a fost găsită decedată, care se afla în exteriorul autoturismului.

UPDATE/ „În ziua de 2 aprilie, în jurul orei 19.12, polițiștii Serviciului Rutier au fost sesizați despre un eveniment rutier, în afara localității Pecica. Din primele cercetări a reieșit că UN autoturism, la volanul căruia se afla o femeie de 40 de ani din Nădlac, care circula pe DN 7, în afara localității Pecica, a intrat în coliziune cu un autotren condus de un bărbat în vârstă de 46 de ani, din județul Argeș. În urma impactului a rezultat decesul conducătoarei autoturismului. Testarea cu aparatul alcooltest a conducătorului autotrenului a indicat că acesta nu se afla sub influența alcoolului. Cercetările sunt continuate de polițiști într-un dosar penal, întocmit pentru ucidere din culpă, în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor care au dus la producerea accidentului”, precizează purtătorul de cuvânt al  Inspectoratului de Poliție Județean Arad.

Foto: ISU Arad

Cuvinte cheie

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.