ACCIDENT MORTAL în județul Arad. Victima, un copil de 14 ani… Șoferul a fugit (UPDATE + FOTO)

ACCIDENT MORTAL în județul Arad. Victima, un copil de 14 ani… Șoferul a fugit (UPDATE + FOTO)

Accident tragic la primele ore ale dimineții, în urma căruia și-a pierdut viața un copil de 14 ani.

Potrivit Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Arad, evenimentul rutier a avut loc în jurul orei 5,30, pe DJ 794, între localitățile Berechiu și Apateu, unde un autoturism s-a răsturnat în afara părții carosabile.

În mașina implicată în accident s-ar fi aflat cinci persoane, dintre care una nu a fost găsită la fața locului și se presupune că ar fi vorba despre persoana care s-ar fi aflat la volan, cercetările urmând să stabilească dacă așa a fost. Una dintre persoanele găsite la fața locului era decedată, fiind vorba despre un minor în vârstă de 14 ani.

Vom reveni cu amănunte!

UPDATE/ Potrivit Inspectoratului de Poliție Județean Arad, în dimineața zilei de 30 octombrie, în jurul orei 5,30, în afara localității Berechiu, un autoturism în care se aflau cinci persoane a părăsit partea carosabilă, a lovit un parapet și s-a răsturnat în afara șoselei. Accidentul s-a soldat cu decesul unui minor de 14 ani, fiind răniți ușor (stare de șoc) alți 3 minori de 12,13 și 14 ani, toți din localitatea Diosig, județul Bihor.

Primele cercetări au relevat faptul că în autoturism se aflau cinci persoane, dintre care patru găsite la fața locului, una fiind decedată. Cercetările continuă pentru identificarea celui de-al cincilea ocupant al autoturismului, de asemenea pentru stabilirea împrejurărilor și cauzelor producerii accidentului rutier, fiind întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

UPDATE 1/ A fost identificat și al cincilea ocupant al autoturismului, un minor de 15 ani, din localitatea Talpoș, județul Bihor.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.