Accident mortal la Firiteaz: Două persoane au murit după ce maşina în care se aflau s-a izbit de un copac!

Accident mortal la Firiteaz: Două persoane au murit după ce maşina în care se aflau s-a izbit de un copac!

Un grav accident rutier a avut loc în această seară la intrarea în localitatea Firiteaz. Două persoane au decedat iar alte două au fost grav rănite după ce autoturismul în care se aflau s-a izbit de un coapc. Se pare că şoferul autovehiculului ar fi pierdut controlul asupra direcţiei maşinii într-o curbă din cauza vitezei prea mari, autoturismul ieşind de pe şosea şi intrând în coliziune cu un copac.

În urma impactului violent, două persoane, bărbat şi femeie, care se aflau pe bancheta din spate a maşinii şi-au pierdut viaţa iar şoferul şi pasagerul de pe scaunul din dreapta faţă au fost grav răniţi, fiind transportaţi la spital. Trei dintre victime au fost scoase din autovehicul cu ajutorul unui echipaj de descarcerare.

  1. Pe locul din dreapta nu se afla nimeni (era ingeras acum dak era)a fost soferul si trei persoane pe bancheta din spate a masini!!!femeia din mijloc a decedat pe loc iar baiatul din dreapta a fost resuscitat timp de o ora dar nu a rezistat si a murit!soferul si pasagerul din spatele sau(stanga spate) au supravietuit cu multiple fracturi!!

    Raspunde
  2. Stiti cumva nr inmatriculare ?

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.