UPDATE/ Accident mortal pe Autostrada A1, între Arad și Nădlac. Victima, un bărbat de 43 de ai din Ucraina

UPDATE/ Accident mortal pe Autostrada A1, între Arad și Nădlac. Victima, un bărbat de 43 de ai din Ucraina

Un accident mortal a avut loc, miercuri dimineața, pe Autostrada A1, între Arad și Nădlac.

Accident rutier a avut loc la aproximativ opt kilometri de punctul de trecere a frontierei, pe sensul de ieșire din țară, în acesta fiind implicate un autotren și un autoturism.

La fața locului au intervenit pompierii militari ai Detașamentului Arad cu un echipaj pentru descarcerare, un echipaj SMURD, elicopterul SMURD și un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean Arad.

„În urma accidentului în care au fost implicate două persoane (șoferul autoturismului și șoferul autotrenului) a rezultat o victimă, șoferul autoturismului. Din păcate victimă prezenta leziuni incompatibile cu viața în momentul sosirii echipajelor medicale. Șoferul autotrenului nu a solicitat îngrijiri medicale”, precizează purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Arad.

UPDATE/ „În această dimineață, în jurul orei 8.45, pompierii militari ai Detașamentului Arad au intervenit de urgență cu o autospecială pentru descarcerare, un echipaj SMURD și elicopterul SMURD, în cazul producerii unui accident rutier, în care au fost implicate un autoturism și un autotren, în care se aflau două persoane, pe A1, sensul de mers Arad – Nădlac, la aproximativ cinci kilometri de punctul de trecere a frontierei. În urma accidentului a rezultat o victimă, șoferul autoturismului, încarcerată, în stare de inconștiență. Victima a fost extrasă din autoturism de către pompieri, ulterior fiind preluată de către echipajul medical. Din nefericire, prezenta leziuni incompatibile cu viața, iar decesul a fost constatat de către medicul echipajului SMURD. Șoferul autotrenului nu a avut nevoie de îngrijiri medicale”, declară purtătorul de cuvânt al ISU Arad.

UPDATE 1/ „În această dimineață, pe autostrada A1 Deva – Nădlac, în proximitatea PTF Nădlac II, a avut loc un eveniment rutier, în circumstanțe ce urmează a fi stabilite din cercetări. Evenimentul a avut loc în zona de staționare a automarfarelor care așteaptă controlul la frontieră. Un autoturism înmatriculat în Ucraina, în care se afla doar conducătorul auto a intrat în coliziune cu un automarfar. La fața locului s-a deplasat și elicopterul SMURD. Din nefericire, a fost constatat decesul conducătorului auto, un bărbat. Identitatea acestuia urmează a fi stabilită, de îndată ce autoturismul va fi îndepărtat de sub automarfar. Circulația a fost blocată aproximativ 15 minute”, informează purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Arad.

UPDATE 2/ Victima accidentului este un bărbat de 43 de ani, cetățean ucrainean.

Sursă foto: ISU Arad

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.