UPDATE/ Accident pe Autostrada Nădlac – Arad. 11 persoane, între care și un bebeluș, au fost rănite (FOTO)

UPDATE/ Accident pe Autostrada Nădlac – Arad. 11 persoane, între care și un bebeluș, au fost rănite (FOTO)

Un accident rutier în care au fost implicate mai multe persoane a avut loc duminică seara pe Autostrada A1, între Nădlac și Arad, la aproximativ 5 kilometri de ieșirea spre orașul Pecica.

Accidentul s-a petrecut, în jurul orei 22, la kilometrul 562, între două microbuze, unul dintre acestea a intrat în coliziune cu un alt microbuz care se deplasa în față.

În urma impactului au fost rănite ușor mai multe persoaneT. raficul în zonă a fost blocat, coloana de autovehicule fiind de aproximativ 1,5 kilometri.

La locul accidentului au fost alocate de urgență forțe și mijloace din cadrul Detașamentului de Pompieri Arad: o autospecială pentru transport victime multiple; o autospecială de stingere cu apă si spumă, descarcerarea ușoară și două echipaje SMURD.

În urma accidentului, 11 persoane au fost rănite. Victimele au suferit diverse traumatisme dar erau conștiente și cooperante în momentul în care au fost evaluate de echipajele medicale. Zece dintre acestea, între care și un bebeluș de patru luni, au fost transportate la Unitatea de Primire Urgențe pentru îngrijiri de specialitate.

UPDATE/ Șoferul microbuzului accidentat este un bărbat de 49 de ani, din județul Brașov, iar cel care a condus al doilea microbuz este un bărbat de 28 de ani, din Arad.

În continuare se fac verificări pentru identificarea persoanelor, până la această oră nu s-au găsit toate actele de identitate. Maijoritatea persoanelor sunt din județele Mureș, Harghita, Bistrița-Năsăud. Testarea cu aparatul alcooltest a indicat că niciunul dintre șoferi nu a consumat alcool.

Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor care au dus la producerea accidentului rutier, într-un dosar penal întocmit pentru vătămare corporală din culpă.

Foto: Amator / ISU Arad

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.