ACCIDENT pe drumul Arad – Oradea! Traficul rutier, BLOCAT pe ambele sensuri (UPDATE + GALERIE FOTO)

ACCIDENT pe drumul Arad – Oradea! Traficul rutier, BLOCAT pe ambele sensuri (UPDATE + GALERIE FOTO)

Un grav accident de circulație a avut loc în această dimineață pe DN 79 Arad – Oradea.

Evenimentul rutier s-a petrecut între localitățile Șimand și Chișineu Criș. În coliziune au fost implicate un autoturism și un TIR.

O victimă a rămas prinsă între fiarele contorsionate ale mașinii, pentru scoaterea acesteia intervenind Garda 2 Chișineu Criș cu o autospeciala de stingere și modul de descarcerare.

Drumul este blocat, informează ISU Arad.

UPDATE: Victima este în viață. A fost solicitată intervenția elicopterului SMURD.

UPDATE 1: Din primele cercetări la fața locului, polițiștii au constatat următoarele: „Un tânăr de 27 de ani, cu domiciliul în Austria, a condus un autoturism pe DN 79, dinspre Oradea spre Arad, iar la Kilometrul 33+153 metri, între localitățile Șimand și Chișineu Criș, a pătruns pe sensul opus de mers, intrând în coliziune frontalâ cu un autocamion cu remorcă condus regulamentar de un cetățean polonez.  În urma accidentului, conducătorul autoturismului a fost accidentat grav, fiind transportat cu elicopterul SMURD. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, în jurul orei 12, circulaţia a fost reluată dirijat.

FOTO: ISU Arad

 

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.