ACCIDENT pe drumul Arad – Oradea. Trei VICTIME, în urma unei coliziuni între un MICROBUS şi un alt autoturism (UPDATE)

ACCIDENT pe drumul Arad – Oradea. Trei VICTIME, în urma unei coliziuni între un MICROBUS şi un alt autoturism (UPDATE)

Un accident rutier a avut loc în această seară pe drumul dintre Arad şi Oradea, la ieşirea din localitatea Şimand.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Arad, în accidentul rutier au fost implicate un autoturism şi un microbus de transport marfă.

Coliziunea s-a produs pe DN 79 la ieşirea din Şimand spre Arad. În urma evenimentului rutier au rezultat „trei victime, posibil încarcerate”, conform ISU. Drumul este blocat în totalitate, pe ambele sensuri.

La faţa locului intervin un echipaje medicale şi de descarcerare şi stingere.

UPDATE 1: Două victime
La faţa locului echipajele de intervenție au identificat doar două victime (șoferii). Victima din microbuz era ieșită din mașină iar cea din autoturism a fost descarcerată de către echipajul pentru descarcerare. Cele două victime au fost predate echipajelor medicale și transportate la Unitatea Primiri Urgenţe (UPU) a Spitalului Judeţean Arad”, transmite ISU.

UPDATE 2: Cum s-a întâmplat accidentul
Din primele cercetări, polițiștii au stabilit că astăzi, în jurul orei 19.12, un tânăr de 22 ani, din Curtici, a condus un autoturism pe DN 79, dinspre Oradea spre Arad. La km 52+600 m, a efectuat o depășire a unei autoutilitare în cuplu cu semiremorcă, condusă în aceeași direcție de un cetățean grec de 62 ani. În timpul depășirii, fiind în paralel cu autocamionul, tânărul a observat că din sensul opus e apropie un alt autovehicul, a frânat încercând să reintre pe banda sa, moment în care a intrat în coliziune cu semiremorca, fiind proiectat pe contrasens, unde a intrat în coliziune frontală cu o autoutilitară condusă de un bărbat de 49 ani, din județul Bihor. În urma accidentului a rezultat rănitea gravă a tânărului de 22 de ani și a barbatului de 49 de ani, de asemena rănit grav. Toți trei conducătorii auto au fosttestați și nu se aflau sub influența băuturilor alcoolice. În cauză se continua cercetarile sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean Arad .

Foto 1: Adrian Vidican
Foto 2 şi 3: ISU Arad

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.