Accident rutier grav pe DN7. A intervenit elicopterul SMURD (UPDATE+FOTO)

Accident rutier grav pe DN7. A intervenit elicopterul SMURD (UPDATE+FOTO)

Un accidet rutier grav a avut loc, luni dimineața, pe DN 7 în județul Arad.

Potrivit primelor informații, accidentul rutier a avut loc între o motocicletă și un autoturism pe DN7, pe raza localității Mândruloc, și a fot urma de un incendiu. La locul accidentului a intervenit Inspecoratul pentru Situații de Urgență Arad cu o autospecială de stingere, un echipaj de SMURD Vladimirescu și elicopterul SMURD.

Pe motocicletă se aflau două persoane ir în autoturism o persoană.

UPDATE/ Ambele victime, persoanele aflate pe motocicletă, sunt în viață și au fost preluate de echipajele medicale, una de echipajul SMURD Vladimirescu iar cealaltă de elicopterul SMURD.

UPDATE 1/ „La data de 8 aprilie, în jurul orei 10.50, un autoturim condus de un bărbat de 85 de ani, din Arad, la intrarea pe DN 7, pe o stradă din localitatea Mândruloc, a intrat în coliziune cu o motocicletă, condusă dinspre Arad spre Lipova, de un bărbat de 35 de ani, din județul Buzău.

În  urma accidentului, conducătorul motocicletei și o femeie de 39 de ani, din Galșa, pasageră, au fost transportați la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Testarea cu aparatele din dotare nu au indicat prezența alcoolul sau substanțelor psihoactive.

Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea cauzelor și împrejurărilor care au dus la producerea accidentului rutier, într-un dosar penal întocmit pentru vătămare corporală din culpă.”, precizează purtătorul de cuvânt al Inpctoratului de Poliție Județean Arad.

Foto: Arhivă, caracter ilustrativ

Sursa galerie foto: ISU Arad

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.