UPDATE/ Accident rutier pe DN79. Intervine elicopterul SMURD (FOTO)

UPDATE/ Accident rutier pe DN79. Intervine elicopterul SMURD (FOTO)

Un accident rutier a avut loc în jurul orei 11.30, pe DN79, la fața locului fiind solicitat elicopterul SMURD.

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Arad informează că un camion este răsturnat în afara șoselei, între localitățile Pilu și Socodor pe DN 79A, o victimă rămânând încarcerată.

La fața locului intervine Detașamentul de Pompieri Ineu – Garda 2 Chișineu Criș cu 3 subofițeri, o autospecială cu modul descarcerare, un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean Arad și elicopterul SMURD.

Vom reveni cu amănunte!

UPDATE 1/ În urma accidentului o persoană a rămas încarcerată. Victima este inconștientă. Se acționează pentru extragerea acesteia din autovehicul.

UPDATE 2/ Pompierii au extras o persoană de sex masculin dintre fiarele contorsionate ale autocamionului și au predat-o echipajului medical al elicopterului SMURD care a început efectuarea manevrelor de resuscitare, victima aflându-se în stop cardio-respirator.

UPDATE 3/ În ciuda eforturilor depuse de echipajul medical, victima nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarată decedată de echipajul SMURD de la locul intervenției.

UPDATE 4/ „Din primele cercetări efectuate la fața locului, s-a stabilit că în dimineața zilei de 9 mai, în jurul orei 11.30, pe DN 79/A, între localitățile Pilu și Socodor, a avut loc un eveniment rutier. Un ansamblu rutier condus de un cetățean maghiar, în vârstă de aproximativ 55 de ani, s-a răsturnat în afara părții carosabile. Bărbatul a rămas încarcerat, la fața locului fiind solicitat și elicopterul SMURD. După efectuarea manevrelor de resuscitare, a fost declarat decesul bărbatului, în cauză fiind continuate cercetările pentru stabilirea cauzelor care au dus la producerea accidentului”, informează purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Arad.

Foto: Arhivă, rol ilustrativ

Galerie foto: ISU Arad

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.