Accident rutier soldat cu o VICTIMĂ pe DN79 A (FOTO) – UPDATE

Accident rutier soldat cu o VICTIMĂ pe DN79 A (FOTO) – UPDATE

Un accident rutier a avut loc pe DN79 A, la intrarea în localitatea Ineu dinspre Bocsig.

Potrivit martorilor, un autoturism a intrat în depășire iar la revenirea pe banda de mers șoferul a pierdut controlul asupra direcției, autovehiculul răsturnându-se pe șosea. În urma impactului, conducătorul auto a rămas încarcerat în mașină.

„Până la această oră, vă putem comunica că este vorba de o autoaccidentare, o persoană fiind încărcerată”, precizează reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Arad.

UPDATE/ „Astăzi, în jurul orei 14.24, un bărbat de 52 de ani, din Beliu, în timp ce conducea un autoturism pe D.N. 79/a, în afara localității Bocsig, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, autovehiculul condus de acesta răsturnându-se. În urma incidentului, bărbatul a fost transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale, acesta fiind rănit ușo. Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea cauzelor accidentului, într-un dosar penal întocmit pentru vătămare corporală din culpă”, au comunicat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Judțean Arad.

Foto: Amator

  1. […] post Accident rutier soldat cu o VICTIMĂ pe DN79 A (FOTO) – UPDATE appeared first on […]

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.