IMPACT VIOLENT pe DN79. Două mașini și o căruță s-au CIOCNIT

Pe DN79, în dreptul localității Nădab, luni, în jurul orei 23, a avut loc un accident în care au fost implicate două mașini, un Mercedes, un Volkswagen și o căruță.

În urma impactului, conducătorul căruței și un tânăr de 20 de ani, pasager în VW, au fost accidentați ușor și au fost transportate de către echipaje ale SMURD la Spitalul Județean Arad, iar cei doi cai au decedat pe loc.

„Din primele cercetări efectuate la locul faptei, s-a stabilit că, ieri, în jurul orei 23:30, un bărbat în vârstă de 47 de ani, în timp ce conducea un autoturism Volkswagen pe DN79, în afara localității Nădab, dinspre Arad spre Oradea, a acroșat din spate un atelaj hipo semnalizat corespunzător care era condus pe același sens de mers de un bărbat în vârstă de 31 de ani, din Nădab. În urma impactului autoturismul a intrat în coliziune frontală cu un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 34 de ani, iar în urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că acesta nu deține carnet de conducere pentru nici o categorie de autovehicul“, a precizat Lorena Pîrvulescu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Arad.

 

 

 

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.